Download
Hallelujah - Cohen.mp3
MP3 Audio bestand 3.4 MB

Over ons....

 

FlevoRhythm is een enthousiast en dynamisch pop- en musicalkoor uit Emmeloord. We zijn gestart op donderdag 2 oktober 2014 en hebben inmiddels een groep enthousiaste koorleden onder leiding van Danny Bloemendaal.

 

Naast ons jaarlijkse eigen concert, treden we met regelmaat op bij verschillende evenementen: Kom in de Kas, Benefietconcerten, feesten/partijen, kerstmarkt in Elburg, kerstmarkt in Emmeloord, Dickensfestijn in Lemmer, kerkje in Schokland enz. Tijdens de coronatijd hebben we steeds pauzes moeten inlasten, waarin we geen repetities konden houden. Na de laatste lockdown zijn we weer gestart en meteen kwamen de optredens weer binnen. 

 

Wij zingen afwisselend met een muziekband, a capella en soms met een live pianist. 

 

 

Vacatures:

  • Wij zijn nog op zoek naar nieuwe zangtalenten (bas, tenor, alt of sopraan) die het leuk vinden om bij ons te komen zingen....
  • We zouden heel graag gaan zingen met een live-band. Daarom zijn wij ook op zoek naar mensen die het leuk vinden om een instrument te bespelen. Speel je gitaar, drum, (dwars)fluit, of een ander instrument en lijkt het je leuk om met een koor samen op te treden...

Neem dan contact met ons op of kom langs op donderdagavond. We repeteren elke week van 19.45 -22.00 uur in het buurthuis De Brulboei aan de Markenstraat 1 te Emmeloord.