geschiedenis van Flevorhythm

 

FlevoRhythm is een enthousiast en dynamisch pop- en musicalkoor met als thuisbasis Emmeloord. We zijn op donderdag 2 oktober 2014 gestart met acht leden in het buurthuis de Brulboei.

FlevoRhythm is opgericht door Danny Bloemendaal. Op 19 maart 2009 kwam een lang gekoesterde jongensdroom tot leven! Na 16 jaar zelf gezongen te hebben, heeft hij de verkorte opleiding tot popmuziek dirigent gevolgd. Vervolgens is hij 6 jaar lang tweede dirigent geweest. Daarna 2 jaar eerste dirigent.

Met al deze ervaringen op zak, heeft hij besloten om eindelijk zijn droom waar te maken en een eigen koor op te starten: FlevoRhythm.

 

FlevoRhythm heeft 5 jaar de thuisbasis in Dronten gehad. Na een schitterend optreden bij het 5-jarig lustrumconcert werd in september besloten om het koor naar Emmeloord te verhuizen. In oktober 2014 heeft FlevoRhythm  een doorstart gemaakt in Emmeloord,  nu de thuishaven van FlevoRhythm.

 

We hebben een  enthousiast koor, en er hangt een prima sfeer.

 

Wij staan open voor zowel vrouwen als mannen. Ervaring is geen vereiste. We oefenen op donderdagavond in buurthuis De Brulboei aan de Markenstraat in Emmeloord.

 

 

dirigent: Danny Bloemendaal (foto)